8 leggyakoribb téma

Tartsa karban agyát méhpempővel!

Elsősorban az idősebb korban jelentkeznek a feledékenység, valamint a memória-és koncentrációs problémák, melyek legfőbb okai a táplálkozási hiányosságokban keresendőek. A tiszta méhpempőben számtalan olyan anyag található, mely hatékonyan járul hozzá az agy egészségének és frissességének megőrzéséhez.

Kivételes tápanyagforrásméhpempő

A tiszta méhpempőben olyan hatóanyagok vannak, melyek közül jó néhány szinte sehol máshol nem található meg a természetben. Ezek közé a rendkívül értékes összetevők közé tartozik az acetilkolin és a 10-HDA sav is, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az idegsejtek közötti kommunikáció gyorsaságában és intenzitásában.

Ezért aztán a méhpempő fogyasztásának már az első napjaiban is javuló memóriát és tökéletesebb koncentráló képességet lehet tapasztalni.

A méhpempőben rendkívül magas arányban található meg a B5-vitamin, vagyis a pantoténsav, mely kulcsfontossággal bír az agy energiával való feltöltésében és a szervezetben található stressz csökkentésében.

A méhpempő lassítja az agysejtek pusztulását

Amikor a világra jövünk, megközelítőleg 100 milliárd agysejtünk van. Ennél több sose lesz, sőt, a kamaszkor vége felé elkezd visszavonhatatlanul csökkenni ezek mennyisége, mely folyamat 60 éves kor után egyre gyorsabbá és fenyegetőbbé válik. E mechanizmust jól szemlélteti, hogy míg egy 20 éves fiatalember agyának tömege körülbelül 1.5 kg, addig egy 70-80 év körüli idős emberé már csupán 1 kg-ot nyom.

A méhpempő tudományosan is bizonyítottan képes lassítani az agysejtek pusztulási folyamatát, ezzel pedig elejét lehet venni az idősebb korban jellemző elbutulásnak, de akár az Alzheimer-kórnak is.

Az agy multivitaminja

A pempő nem csupán serkenti az agy működését, de mindemellett rendkívül jótékony hatással van a tisztán gondolkodásra, a mozgás-koordinációra, a beszéd központra, a hallási és vizuális érzékelésre, valamint a logikára is.

Ennek megfelelően képes igen sokféle problémát orvosolni, mint például a szellemi kimerültséget, fásultságot, szorongást, idegkimerültséget, fokozott ingerlékenységet, álmatlanságot vagy éppen az általános rossz közérzetet is.

Tehát a méhpempő rendkívül rövid időn belül, akár pár nap alatt is képes igen jelentős pozitív változásokat előidézni a szervezetben, így már ilyen csekély idő után is javulhat a fizikai és szellemi teljesítőképesség, valamint a tűrőképesség is nagymértékben nőhet.

Kattintson IDE és tudjon meg mindent a méhpempőről! >>>

loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Szuperélelmiszerek.com © Copyright

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]